Desossador/a - Carnisser/a en línia de producció

Paletas Marpa Benifaió

Inscripcions tancades

Funcions

Desenvolupar les funcions pròpies del treball de serrat:

  • Dur a terme el serrat del producte segons l' estàndard marcat.
  • Muntar i desmuntar l'equip (serra) tant a l'inici com al final de la tasca i en les neteges intermèdies.
  • Classificar el producte que deriva de l'activitat (codillos) segons el feinejat efectuat.
  • Revisar i gestionar la presència de cossos estranys en el producte abans que se servisca.

Desenvolupar les funcions pròpies de la línia de desossament:

  • Dur a terme el desossament del producte (palmito i canella) segons l'estàndard marcat.
  • Retirar el tendó, en el cas del desossament de la canella, i gestionar-lo segons correspongue (cubeta individual)
  • Classificar el producte que deriva de l'activitat (codillos) segons el feinejat efectuat.
  • Realitzar el comptatge de les peces realitzades mitjançant el comptador amb polsador i registrar la producció horària en la plantilla diària de producció corresponent.

Desenvolupar les funcions pròpies del treball de pelat/polit:

  • Dur a terme el pelat/poliment del producte segons l'estàndard marcat.

S'ofereix

  • Horari: Torns rotatius de Dilluns a Divendres: M i V
  • Salari: 19.000€ - 22.000€ Brut/any
  • Tipus de contracte: indefinit, jornada intensiva – indiferent
  • Beneficis socials: Comentarem en entrevista

Requisits

  • Estudis mínims: Educació Secundària Obligatòria
  • Experiència mínima: Almenys 1 any realitzant les funcions del lloc. Experiència en tall de producte carni amb ganivet, serra i/o guillotina en línia de producció.
  • Imprescindible resident a: Província Lloc Vacant

Coneixements necessaris:

  • Carnisseria
  • Ganivet
  • Alimentació
  • Control de Qualitat
  • Peces
  • Traçabilitat