Personal de manteniment

GSD Catarroja Catarroja

Inscripcions tancades

La UTE és una empresa pertanyent a la xarxa d'empreses de FCC (Foment de Construccions i Contractes). Com a empresa seriosa del sector de l'esport, posseeix una àmplia trajectòria en aquest sector i des de fa anys gestiona les instal·lacions esportives municipals de Catarroja, tant el Pavelló Municipal com la Piscina Coberta i la Piscina lúdica recreativa d'estiu. Oferint un servei fonamental i necessari per a la ciutadania en general i per a la ciutat de Catarroja en particular.

Funcions

Les funcions que ha de dur a terme la persona/es seleccionades podran ser variades dins del que és el manteniment correctiu i preventiu de les nostres instal·lacions.

S'ofereix

Amb aquesta oferta, l' empresa ofereix una oportunitat en el món laboral, noves experiències i la possibilitat de realitzar-se personalment i professionalment amb la incorporació al nostre equip de treball i a un grup amb molts centres de treball.

La seu central de FCC es troba situada a Quart de Poblet (València). Però, les nostres instal·lacions, on es presten els serveis que oferim, estan a la ciutat de Catarroja i podrem trobar-les en les següents direccions:

  • Piscina Coberta: C/ Músic Gimeno SN (Catarroja).
  • Pavelló Municipal C/ Av. Diputaió 7 (Catarroja).
  • Piscina Estiu C/ Camí veïnal 3. (Catarroja).



Requisits

Titulacions: de fontaneria, electricitat o similars.

Juntament amb les característiques del perfil manteniment de l'esport busquem a més una persona amb els usuaris/clients que fan ús i visiten les nostres instal·lacions. 

Busquem una persona capaç de saber desenvolupar-se adequadament en les àrees de manteniment, i treballar en equip. Valorem cursos de tractament d' aigua i legionel·la, així com titulacions relacionades amb el manteniment.