Grupo Integra-t

INTEGRA-T GLOBAL OUTSOURCING és una empresa de facility services amb una llarga trajectòria professional implantada a la Comunitat Valenciana des de 1999.

Disposem d' equip humà amb experiència, equipament i nivell de mecanització per a l' obtenció dels millors resultats, innovem i renovem constantment per a aquest fi amb la satisfacció de la feina ben feta. Aquesta és la nostra recepta per obtenir l'excel·lència que de forma imprescindible ens auto exigim.

Ara tenim un repte, mantindre ben alt el nivell de la qualitat que ens ha permès continuar desenvolupant una cultura, una forma de ser i d'actuar diferenciada d'altres empreses. Un nivell de qualitat excel·lent, juntament amb un servei de suport de màxima utilitat és la força motriu de la nostra empresa, bolcada a proporcionar a les nostres i els nostres clients els millors serveis als millors preus.

L'especialitat a prestar una àmplia gamma de serveis professionals de neteja, manteniment d'instal·lacions, serveis de control d'accés a empreses, polígons industrials, urbanitzacions, comunitats de veïns i veïnes, gimnasos, centres comercials, oficines, etc., són la base de la nostra empresa.

Amb l'objectiu de facilitar a les empreses a centrar-se en les seves àrees de negoci principal, els oferim el nostre servei especialitzat d'E-outsourcing. A través d' ell, s' unifiquen els serveis, agilitant processos, optimitzant costos i aconseguint millors resultats fruit de la implantació de sistemes de qualitat homòlegs a les seves activitats.

La nostra empresa té un fort compromís amb l'atenció a la diversitat i per això tenim una divisió com a Centre Especial de Treball des de fa més de 20 anys. A través d'INTEGRA-T CEE oferim serveis a les empreses per facilitar el compliment de la Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat (LGD), mitjançant les mesures alternatives, com la realització de serveis auxiliars, treballs de manipulat industrial o venda de subministraments.

Ofertes de treball relacionades

Grupo Integra-t
Alfafar
Personal d'atenció en punt d'informació (amb certificat de discapacitat ≥33%)

CEE Integra-T Outsourcing. Des de 1999 acompanyant persones amb diversitat funcional en...

Grupo Integra-t
Benetússer
Personal de neteja (amb certificat de discapacitat ≥33%)

CEE Integra-T Outsourcing. Des de 1999 acompanyant persones amb diversitat funcional en...