Monitor/a multidisciplinari

GSD Catarroja Catarroja

Inscripcions tancades

La UTE és una empresa pertanyent a la xarxa d'empreses de FCC (Foment de Construccions i Contractes). Com a empresa seriosa del sector de l'esport, posseeix una àmplia trajectòria en aquest sector i des de fa anys gestiona les instal·lacions esportives municipals de Catarroja, tant el Pavelló Municipal com la Piscina Coberta i la Piscina lúdica recreativa d'estiu. Oferint un servei fonamental i necessari per a la ciutadania en general i per a la ciutat de Catarroja en particular.

Descripció

Busquem una persona capaç de saber desenvolupar-se adequadament en el camp de l'esport en general. Tant en activitats dirigides i fitness com pel que fa a cursos de natació i socorrisme, ja que, la nostra empresa presta serveis al Pavelló Municipal, la Piscina Coberta i la Piscina d'Estiu de Catarroja.

Funcions

Les funcions que ha de dur a terme la persona/es seleccionades podran ser variades. Des de monitor de sala fitness, passant per monitor de gimnàstica de manteniment, multiesport, cicloindoor entre d' altres i monitor de natació, aquagym i socorrista pel que fa a la part d' aigua.

S'ofereix

Amb aquesta oferta, l' empresa ofereix una oportunitat en el món laboral, noves experiències i la possibilitat de realitzar-se personalment i professionalment amb la incorporació al nostre equip de monitors multidisciplinaris i l' obtenció d' un contracte indefinit a temps parcial que comporte una estabilitat personal i laboral.

La seu central de FCC es troba situada a Quart de Poblet (València). Però, les nostres instal·lacions, on es presten els serveis que oferim, estan a la ciutat de Catarroja i podrem trobar-les en les següents direccions:

  • Piscina Coberta: C/ Músic Gimeno SN (Catarroja).
  • Pavelló Municipal C/ Av. Diputaió 7 (Catarroja).
  • Piscina Estiu C/ Camí veïnal 3. (Catarroja).


Requisits

La titulació mínima requerida per optar a l' oferta serà de TAFAD o TSEAS per tenir l' acreditació de poder desenvolupar-se en diversos camps de l' esport com el fitness o la natació.

Juntament amb les característiques del perfil multidisciplinari en l'àrea de l'esport que busquem, a més, es valorarà positivament que la persona candidata tingue do de gent i tracte amable amb els usuaris/clients que fan ús i visiten les nostres instal·lacions. Així com, l'aportació de qualsevol altre títol específic de l'àrea de l'esport que pogués posseir i acreditar (monitor de cicloindoor, ioga, pilates, danses o qualsevol altre d'interès). Igualment, si es posseeix algun altre títol d' interès no referenciat anteriorment, seria recomanable la seva menció.