Personal de neteja

GSD Catarroja Catarroja

Inscripcions tancades

La UTE és una empresa pertanyent a la xarxa d'empreses de FCC (Foment de Construccions i Contractes). Com a empresa seriosa del sector de l'esport, posseeix una àmplia trajectòria en aquest sector i des de fa anys gestiona les instal·lacions esportives municipals de Catarroja, tant el Pavelló Municipal com la Piscina Coberta i la Piscina lúdica recreativa d'estiu. Oferint un servei fonamental i necessari per a la ciutadania en general i per a la ciutat de Catarroja en particular.

Descripció

Busquem una persona treballadora i eficaç, capaç de saber desenvolupar-se adequadament i de forma responsable dins del camp que oferim, ja que, el lloc requereix de la correcta utilització i manipulació de diferents productes químics per a les diferents superfícies aplicables.

Funcions

La persona/es seleccionades hauran de poder desenvolupar diferents tasques de neteja, en general, en diferents superfícies i espais. Des de dur a terme tasques de neteja en vestuaris, pistes de bàsquet, sala fitness o piscines. A causa de les múltiples instal·lacions que ostenten. 

S'ofereix

Amb aquesta oferta, l' empresa ofereix una oportunitat en el món laboral, noves experiències i la possibilitat d' incorporar-se al nostre equip de treballadors mitjançant un contracte indefinit a temps parcial que comporte una estabilitat personal i laboral.

La seu central de FCC es troba situada a Quart de Poblet (València). Però, les nostres instal·lacions, on es presten els serveis que oferim, estan a la ciutat de Catarroja i podrem trobar-les en les següents direccions:

  • Piscina Coberta: C/ Músic Gimeno SN (Catarroja).
  • Pavelló Municipal C/ Av. Diputaió 7 (Catarroja).
  • Piscina Estiu C/ Camí veïnal 3. (Catarroja).


Requisits

La titulació mínima requerida per optar a l'oferta establerta serà la de graduat escolar. 

Juntament amb les característiques del perfil enfocat en l'àrea de la neteja i manteniment d'instal·lacions, a més, es valorarà positivament que la persona candidata tingue do de gent i tracte amable amb els usuaris/clients que fan ús i visiten les nostres instal·lacions. Així com, l'aportació de qualsevol altre títol específic de l'àrea que pogués posseir i acreditar (manipulació de productes de neteja i químics, entre d'altres). Igualment, si es posseeix algun altre títol d' interès no referenciat anteriorment, seria recomanable la seva menció.